oldsmobile forums   oldsmobile forums


Go Back   Oldsmobile Forums > Most Recent Oldsmobile Models > Oldsmobile Intrigue

Notices

Oldsmobile Intrigue Forum specifically intended for Oldsmobile Intrigue based discussions.

Oldsmobile Forum: 02 intrigue abs,ses,trac light on
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 3 Weeks Ago
mrhappypantz mrhappypantz is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 69
mrhappypantz is on a distinguished road
02 intrigue abs,ses,trac light on

Hi, first i will say i have replaced front left and righht wheel hub assemblys over past 2 yrs,then i had the 3 warning lights again abs,ses,trac off light up, replaced right front harness, light went away, 2 weeks later lights came back, i can clear codes but lights remain on sometimes, but no codes show, but check codes again after drivi,g code or codes are bsck. I checked ohms to sensor 1085 ir so,checked dc volts on harness with key on at the sensor connection 4.85, checked ac voltage at sensors and the volts go up when i turn each wheel,codes i get is c0040 and sometimes c0035,and sometimes with those codes c0245? Only thing that stands iut is when checking ohms on right front if i lift the connector and wire to sensor while checking ihms reading sometims goes from 1085 to OL, move wire again then back to 1085? I dont see any broke wire on sensor connector to hub as far as i can see, any ideas? Any other tests to know if its that sensr connector to hub that is issue? Realkt dint want to replace hub again if its not that, just reolaced it 6 months ago.
Reply With Quote

  #2  
Old 3 Weeks Ago
01OldsIntrigueOwner 01OldsIntrigueOwner is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Location: SE Michigan, USA
Posts: 29
01OldsIntrigueOwner is on a distinguished road
Check the fuse under the hood (it's a 10A standard fuse, not maxi fuse or relays) to see if it's blown. I'd also do a light bulb test on the ABS wiring to see if it lights up or not. If it does, the wiring is good. If not, check the fuse as I stated. Use the ACDelco brand hub assemblies since the cheap Chinese POS quits after 1 second. My 2001 Intrigue has that issue and one of the magnets broke or disintegrated, which caused a gap 6 years later (was on and off, then back on, and staying on).
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 03:52 AM.


Advertising
cars connected social network




Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
oldsmobileforums.com recognizes that "Oldsmobile", it's logos and various model names and numbers are registered trademarks of the General Motors Corporation. These terms are used for identification purposes only. oldsmobileforums.com is not affiliated in any way with the General Motors Corporation, Oldsmobile or any other company listed herein. All information on this site is the opinion of its members and not the opinion of the site itself. ©2017 oldsmobileforums.com. All rights reserved.
MADISON ROSS MEDIA GROUP MARKETPLACE
Need products for your Oldsmobile? Check out your options at the links below:

Miss that Olds 442? Believe it or not, Kia may have something for you. The Kia Stinger is a large sport-oriented hatchback sedan in the mold of the Audi A7.